-
Uppladdad av Lena Maria Nilsson
Tillbehör 2 - Rentunga Tillagningsinstruktion för offentlig gastronomi. Producerad av forskningsprojektet: Hälsosamt åldrande i… -
Uppladdad av Lena Maria Nilsson
Tillbehör 1 - Gahkkuo Tillagningsinstruktion för offentlig gastronomi. Producerad av forskningsprojektet: Hälsosamt åldrande i… -
Uppladdad av Lena Maria Nilsson
Mellanmål 6 - långfil med grädde och hjortron Tillagningsinstruktion för offentlig gastronomi. Producerad av forskningsprojektet:… -
Uppladdad av Lena Maria Nilsson
Mellanmål 5 - Gahkkuo med renhjärta Tillagningsinstruktion för offentlig gastronomi. Producerad av forskningsprojektet: Hälsosamt… -
Uppladdad av Lena Maria Nilsson
Mellanmål 4 - Gahkkuo med rentunga. Tillagningsinstruktion för offentlig gastronomi. Producerad av forskningsprojektet: Hälsosamt… -
Uppladdad av Lena Maria Nilsson
Mellanmål 3 - Gahkkuo med renbuljong. Tillagningsinstruktion för offentlig gastronomi. Producerad av forskningsprojektet: Hälsosamt… -
Uppladdad av Lena Maria Nilsson
Mellanmål 2 - Kaffe med kaffeost Tillagningsinstruktion för offentlig gastronomi. Producerad av forskningsprojektet: Hälsosamt åldrande… -
Uppladdad av Lena Maria Nilsson
Mellanmål 1 - Kaffe med renkött Tillagningsinstruktion för offentlig gastronomi. Producerad av forskningsprojektet: Hälsosamt… -
Uppladdad av Lena Maria Nilsson
Måltid 7 - Fjällfisk. Tillagningsinstruktion för offentlig gastronomi. Producerad av forskningsprojektet: Hälsosamt åldrande i… -
Uppladdad av Lena Maria Nilsson
Måltid 6 - Renleverbiff. Tillagningsinstruktion för offentlig gastronomi. Producerad av forskningsprojektet: Hälsosamt åldrande i… -
Uppladdad av Lena Maria Nilsson
Måltid 5 - Köttsoppa.Tillagningsinstruktion för offentlig gastronomi. Producerad av forskningsprojektet: Hälsosamt åldrande i… -
Uppladdad av Lena Maria Nilsson
Måltid 4 - Blodpannkaka med suovas. Tillagningsinstruktion för offentlig gastronomi. Producerad av forskningsprojektet: Hälsosamt åldrande i… -
Uppladdad av Lena Maria Nilsson
Måltid 3 - Renfärsköttbullar.Tillagningsinstruktion för offentlig gastronomi. Producerad av forskningsprojektet: Hälsosamt åldrande i… -
Uppladdad av Lena Maria Nilsson
Måltid 2 - Blodklimp, rentunga, kokkött. Tillagningsinstruktion för offentlig gastronomi. Producerad av forskningsprojektet: … -
Uppladdad av Lena Maria Nilsson
Måltid 1 - Kokkött på ren med rotsaker. Tillagningsinstruktion för offentlig gastronomi. Producerad av forskningsprojektet: …